Hoe kan ik een Gift doen aan Stichting Boxtel Vooruit?

Indien u een eenmalige gift wenst te doen, kunt u het bedrag overmaken op IBAN NL98 RABO 0108 889521 t.n.v. Stichting Boxtel Vooruit te Boxtel.

Boxtel Vooruit wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors

Stichting Boxtel Vooruit ontvangt voor de activiteiten welke in opdracht voor de Gemeente Boxtel georganiseerd worden een budget, daarnaast hebben we donateurs die ons een warm hart toedragen; sponsoren voor specifieke activiteiten, zoals de “Vrienden van Sint” voor de Sinterklaasactiviteiten; het Centrummanagement in het kader van Bruisend Centrum; de markthoreca voor de Oranjefeesten; Rabobank Clubsupport en Scoor voor je Club

Naast een financiële bijdrage faciliteert de Gemeente Boxtel vanuit Openbare Werken en diverse bedrijven en winkeliers met diensten en goederen.

Mocht u Stichting Boxtel Vooruit een warm hart toedragen en denkt u eraan om donateur te worden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

    Mocht u op een andere manier Stichting Boxtel Vooruit een warm hart toe willen dragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contact@boxtelvooruit.nl of door te bellen naar GSM nummer: 06 12753082.